Despre noi

Prezentare companie

Stelco Romania are peste 20 de ani experienta in realizarea de sisteme de evacuare pentru autoturisme si camioane. Folosim subansamble de cea mai buna calitate, convertoare catalitice produse in Anglia de EEC si Cats and Pipes LTD, filtre de particule pentru motoare diesel produse deasemenea in Anglia si sisteme flexibile de evacuare produse in Korea.
Fabrica noastra este localizata in localitatea Lunca Calnicului, judetul Brasov si ocupa o suprafata de peste 5000 mp.
Oferim preturi atractive si avem 2 unitati service unde montam echipamentele, in Brasov si Lunca Calnicului.
Stelco este o companie infiintata in 1977 care produce, comercializeaza si instaleaza sisteme de evacuare pentru orice marca de automobile si camioane. Dispunem de o gama variata ce cuprinde 2000 tipuri de sisteme de evacuare pentru automobile europene, japoneze si coreene. Posesori de automobile din tari europene precum Germania, Grecia, Marea Britanie sau Cipru folosesc produsele noastre zilnic. In fabrica noastra din Brasov reusim sa facem fata provocarilor complexe si sa raspundem la un inalt standard de calitate, cerintelor fiecarui client.
Sistemul de eşapament are rolul de a scoate din motor gazele rezultate în combustie, de a mentine nivelul sonor la cel mai scazut prag și de a converti cea mai mare parte din gazele poluante emise de motor in gaze inerte sau cu efect de sera. Componentele unui sistem de esapament clasic sunt tevile de legatura, amortizoare si elementele de prindere si fixare (coliere, inele, tampoane). Asigurând o curgere continuă şi lină a gazelor de ardere în afara motorului, eşapamentul creşte performanţa motorului.
La fabricarea sistemelor de evacuare folosim un material rezistent, de calitate superioara cu o grosime optima. Astfel, tobele sunt produse, in principal din tabla imbracata in aluminiu conforma cu DX54D, ceea ce inseamna un invelis de aluminiu de 165gr/mp sau 25μ grosime.

gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery
gallery